1. Startsida
 2. Fritid
 3. Doftgranar

Doftgranar med tryck

Designa din egen doftgran från endast 500 st. Du bestämmer själv form, doft och tryckmotiv. Om du vill kan du också använda någon av våra många standardformer. Doftgranar med tryck är en populär profilprodukt som ger mycket reklam för pengarna. Behöver du hjälp? Kontakta oss så hjälper vi dig att köpa doftgran med eget tryck.

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Doftgranar som profilprodukt

Som de flesta redan känner till så kommer doftgranar oftast till användning när man sitter i bilen. Doftgranar är utmärkta att ha i bilen eftersom de sänder ut välluktande dofter vilket ökar den allmänna trivseln för alla som sitter i bilen. Det är en utmärkt gåva till anställda och kunder men den lämpar sig även bra som presentreklam att dela ut på exempelvis bilmässor och bilrelaterade evenemang.

Doftgranar i egen design

Beställ doftgranar med eget motiv hos Axon Profil. En doftgran i egen design kan du ge bort som en gåva till de egna anställda på företaget. Trots sin låga inköpskostnad är det en enormt uppskattad profilprodukt eftersom den bidrar till en ökad trevnad för alla som befinner sig i bilen. Det är även en snygg accessoar att ha i bilen och eftersom du kan få en doftgran i alldeles egen design hos Axon Profil så innebär det att du får chansen att skapa en verkligt lockande profilprodukt med stort reklamvärde. Förutom att produkten ofta kommer till användning i bilar så brukar det även vara populärt att ha dem i t ex båten och husvagnen. Även här kan en fräsch och uppfriskande doft behövas!

Till vem passar doftgranar med eget tryck?

Som nämnt tidigare så är bilrelaterade mässor och andra bilevenemang perfekta tillfällen att dela ut doftgranar med eget tryck på. Om du t ex är ett företag som håller på med bilstyling så finns det verkligt stora chanser att attrahera nya kunder genom att dela ut snygga doftgranar med tryck till kunderna. Exempelvis kan du ge bort dem till kunder kostnadsfritt när de har kommit upp i ett visst ordervärde eller köpt för en viss summa. När doftgranarna sedan hamnar i mottagarnas fokus så kommer de bli påminda om ditt varumärke och företag och då finns det stora chanser att de handlar hos dig vid fler tillfällen. Att dela ut doftgranar till den egna personalen brukar också vara populärt. Särskilt om ni använder er av företagsbilar och vill profilera dem så mycket som möjligt.

Hållbarhet och lagerhållning av doftgranar

Doftgranar har en ungefärlig hållbarhet på 4 till 5 veckor, och vid obruten förpackning upp till 2 år. Detta innebär att du kan lagerhålla dem under en lång tid utan problem. Doftgranar är dessutom väldigt enkla produkter att lagerhålla med tanke på att de är så pass små storleksmässigt och kräver därför inte mycket utrymme alls på lagret.

Axon Profil – en expert på profilprodukter

Att beställa profilprodukter från ett företag som har lång erfarenhet och kan mycket om branschen ifråga är viktigt. Eftersom du har hittat till Axon Profil så kan vi med stor glädje meddela att du har hamnat alldeles rätt! Axon Profil har hållit igång sedan år 2006 och vi är nu en av marknadens främsta aktörer när det gäller profilprodukter. Ta gärna kontakt med oss oavsett ärende, vi kan hjälpa dig på alla tänkbara sätt. Vill du bolla idéer så gör vi gärna det och vi kan även skicka ett kostnadsfritt provexemplar till dig. Vi ser fram emot att hjälpa till!

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Märkning
  • 4-färgs fototryck
  • Tryck
  • Lasergravyr
  4-färgs fototryck
  Tryck
  Lasergravyr