Så väljer du rätt penna med eget tryck

Pennor med tryck är på många sätt den ultimata profilprodukten. Det finns dock mycket att välja på och att hitta rätt modell kan ibland kännas svårt. Här får du några smarta tips som hjälper dig att välja rätt penna med tryck.

Designad reklampenna i silver som ligger på en bok.

En design som speglar ditt företag

En bra reklampenna speglar företaget som den ger reklam för. Det gäller inte bara pennans färg utan minst lika mycket pennans design. Exempelvis är en modernt designad penna ett perfekt val för ett företag som vill betona modernitet. Och en mer traditionell penna, kanske med ett bekvämt grepp, är ett bra val för den som vill framstå som pålitlig och jordnära.

Se alla reklampennor

Metallpennor i olika färger som ligger på en bok

En penna med tyngd

Visst är det något speciellt med en metallpenna? Det är något speciellt med hur den ligger i handen, tyngden och känslan när man skriver. För dig som verkligen vill imponera på dina kunder så finns det egentligen bara ett alternativ. Metallpennor med tryck.

Se alla metallpennor

Pennor av trä med stora klips som det går att trycka på.

Möjliga tryckplaceringar

En penna kan tryckas på många ställen. Den mest populära tryckplaceringen är mot den som skriver, dvs ett kvarts varv från klipset. Där är trycket alltid synligt för användaren. Motsatta sidan är också en bra placering. En annan populär placering är på klipset. Tryckytan är här lite mindre, men placeringen gör att trycket blir ordentligt synligt.

En penna som visar en populär tryckplacering.

Om pennans tryckhöjd

De flesta pennor har en tryckhöjd på mellan 6 och 8 mm. Är din logotyp ovanligt detaljerad kan det vara för lite. Lyckligtvis finns det pennor med större tryckhöjd. Våra reklampennor kan filtreras på extra stor tryckyta och du ser då bara pennor med en tryckhöjd på minst 20 mm.

Se alla pennor