1. Startsida
 2. Mässa
 3. Ballonger

Ballonger med tryck

Tänk på ordet fest och du tänker troligtvis på ballonger! Oavsett ifall ditt företag har premiär eller firar jubileum så är ballonger ett måste. Varför då inte göra lite extra reklam för ditt företag genom att använda reklamballonger? Axon Profil erbjuder ballonger med tryck i alla regnbågens färger.

9 produkter
Tips!

Ballonger med tryck är den ultimata reklampelaren.

Ballonger med tryck syns bra på håll, är ofta färgglada och lockar till sig blickar när de rör sig i vinden. Som en bonus bärs ditt reklambudskap dessutom ofta fram av glada barn.

Våra ballonger trycks normalt med screentryck. Det innebär att tryckfärgen pressas genom en finmaskig duk som är uppspänd på en ram. Duken släpper bara igenom färg på exakt rätt ställe vilket ger förstklassig tryckkvalitet. Ballongerna trycks alltid uppblåsta.

För dig som vill trycka ett foto eller ovanligt många färger så rekommenderar vi ballongen Solid Photo. Denna ballong CMYK-trycks och är speciellt framtagen för avancerade tryck.

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Mer om Axon Profils ballonger

Axon Profil erbjuder högkvalitativa men ändå billiga ballonger med tryck med snabb leverans. Normal leveranstid är ca 2 veckor men är det riktigt bråttom så kan vi mot en expressavgift klara leverans på så kort tid som 5-7 arbetsdagar. Vi trycker våra ballonger i ett tryckeri med lång erfarenhet av ballongtryck. Att trycka ballonger är nämligen en speciell konst som inte alla tryckerier behärskar. Minsta beställningsmängd är 1000 st och det är då möjligt att trycka maximalt två färger. Från 3000 st kan maximalt fem färger tryckas. Det är möjligt att fylla ballongerna med helium. Heliumet pyser dock ganska snabbt ut vilket gör att formen tappas redan efter ca ett dygn. Vi rekommenderar därför att vanlig luft används. Hos oss finner du även ett flertal praktiska tillbehör såsom ballongpinnar och ballongpumpar.

Ballonger i marknadsföringen

Ballonger med tryck är en festlig profilprodukt som är perfekta vid t ex mässor, invigningar och öppna hus. De är väldigt billiga i inköp och skapar för en liten peng både trevnad och tydlig reklam. Ballonger finns i många olika färger så det är lätt att hitta en färg som matchar ditt företags färger. Det går också bra att blanda färger så länge trycket och tryckfärgen är densamma. Man behöver alltså inte bara begränsa sig till en ballongfärg utan skapa en härlig mix av färger. Att blanda färgerna är särskilt trevligt när man tänkt dekorera en mässlokal eller liknande. Ballonger är dock inte bara en dekoration, utan framförallt alla barns favorit. Alla barn älskar ballonger! Att dela ut ballonger med tryck kan därför vara ett smart sätt att locka barnfamiljer till din butik eller monter. För en extremt liten kostnad kan man nå många nya kunder och samtidigt göra en hel massa barn lyckliga. Vad kan vara bättre än det?

Ballonger med fototryck

Har du ett lite mer avancerat motiv som du vill trycka så kan vi erbjuda ballonger med fototryck. På dessa ballonger kan vi trycka logotyper med många färger eller riktiga foton. Fototryck är något dyrare än ett normalt tryck, men resultatet blir å andra sidan riktigt fantastiskt. Trycket håller absolut toppklass. Tack vare att du har så få begränsningar kan du släppa lös fantasin när det gäller motivet. Kanske ett foto på hela personalen? Eller kanske på företagets maskot? Du bestämmer själv! Innan vi trycker ballongerna så får du alltid ett digitalt korrektur där du ser exakt hur trycket kommer att se ut. Vill du göra någon ändring så gör vi det och skickar ett nytt korrektur. Vi är måna om att du ska bli riktigt nöjd!

Vi hjälper dig gärna!

Har du frågor om Axon Profils ballonger med tryck så hjälper vi mer än gärna till. Skicka en e-mail eller ring oss så hjälper vi dig. Är det viktigt att det blir helt rätt ballongfärg skickar vi gärna ut ett prov i den aktuella färgen så att du själv kan bedöma om färgen är den rätta. Självklart kan vi också hjälpa dig med frågor av mer teknisk natur och vi bistår också gärna om du behöver hjälp med din tryckfil. Tveka inte, utan kontakta oss idag!

Ballonger till evenemang

Oavsett ditt företag har premiär, firar jubileum, eller ska ställa ut på mässa så slår ballonger aldrig fel. Sätt er egen prägel genom att investera i ballonger med tryck. Ett enkelt sätt för ditt företag att synas lite extra, eller framhäva vad det är ni firar, med er egen färg. Hos oss på Axon är möjligheterna många. Missa till exempel inte våra miljövänliga alternativ.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Märkning
  • Tryck
  • 4-färgs fototryck
  Tryck
  4-färgs fototryck
 • Eco
  • Eco
 • Express
  • Express