• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Gosedjur

Gosedjur med tryck är en kul och uppskattad reklamprodukt för alla barn. Märkningen sker ofta på gosedjurets tröja. Axon Profil erbjuder ett brett sortiment av gosedjur och nallar i olika färger, utföranden och prisklasser.

Färg
Övrigt
st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Spel
Spel

Olika typer av spel med eget tryck.

Pussel
Pussel

Skapa en verkligt unik reklamprodukt!

Sparbössor
Sparbössor

Sparbössor och spargrisar med eget tryck.

Barnkläder
Barnkläder

Barnkläder med eget tryck. Ta sikte på dina framtida kunder!

Färgpennor
Färgpennor

En profilprodukt som väcker dina kunders konstnärliga sida.

Kritor
Kritor

Barnens favorit! Kritor med eget tryck.

Tablettaskar
Tablettaskar

Brett sortiment av tablettaskar med reklamtryck.

Gosedjur med tryck

Alla barn älskar gosedjur och bland gosedjuren är den klassiska nallebjörnen den absolut mest populära varianten. Hos Axon Profil hittar du ett enormt sortiment av gosedjur med tryck. Vi har allt från små nallar som kan fästas på nyckelknippan till stora nallar med tryckbar tröja. Gosedjur är en trevlig och uppskattad profilprodukt för barn. De blir lätt en favoritleksak som följer med överallt och ger reklam i de mest skiftande sammanhang.

Vem passar produkten för?

Nallar med tryck passar för de flesta företag, men är särskilt bra för företag med verksamhet som riktar sig mot barn. Exempel på det kan vara sjukvårds- och omsorgsföretag, tandläkare eller skolor. Produkten visar omsorg och ger samtidigt värdefull reklam. Ett gosedjur ger reklam på ett ömt och sympatiskt sätt, värden som de flesta företag gärna vill utstråla.

För både barn och vuxna

Ett gosedjur vänder sig inte enbart mot barn utan kan även delas ut till vuxna. Varför inte stärka dina kundrelationer genom att dela ut en nalle med tryck som dekoration till kontorsplatsen? Eller varför inte dela ut nallebjörnar till gamla på ett äldreboende? Gosedjur är dessutom en populär gåva vid olika typer av examensfester och tävlingar. Det är helt enkelt en kär produkt med stor bredd.

Enormt sortiment

Hos Axon Profil hittar du gosedjur i olika färger, storlekar och priskategorier. Vi har gosedjur i form av katter, elefanter, kaniner, hundvalpar, giraffer, tigrar och mycket mera. Vilken typ som passar bäst för dig beror på vilken målgruppen är och vad du vill utstråla. En populär subkategori är gosedjur med nyckelring. De kan fästas på nyckelknippan eller på ryggsäcken. De är prisvärda, kan delas ut i stora volymer och ger mycket reklam för pengarna. Med andra ord är de en perfekt profilprodukt för mässan! Klassiska nallar med tryck är en annan storsäljare. Nallarna finns i olika storlekar och trycket sker normalt på tröjan. En klassiker som aldrig blir omodern. Kontakta oss idag så hjälper dig att hitta rätt gosedjur för just dig!

Kund-service