• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Engångstatueringar

Som ett av få profilföretag kan Axon Profil erbjuda engångstatueringar i egen design. Engångstatueringar med tryck är prisvärda och populära giveaways till barn och ungdomar.

Du kanske också är intresserad av?

Badbollar
Badbollar

Badbollar med tryck för sommarens varma dagar.

Godisklubbor
Godisklubbor

Läckra godisklubbor med tryck för liten som stor.

Tablettaskar
Tablettaskar

Brett sortiment av tablettaskar med reklamtryck.

Leksaker
Leksaker

Väck barnet inom dig! Leksaker för barn och vuxna i alla åldrar.

Sommarprodukter
Sommarprodukter

Upptäck våra profilprodukter med anknytning till sommaren!

Ballonger
Ballonger

Axon Profil erbjuder ballonger med tryck i alla regnbågens färger.

Engångstatueringar med eget tryck

Axon Profil erbjuder ett brett sortiment av engångstatueringar med eget tryck. Engångstatueringar, som även kallas för gnuggisar, är utmärkta reklamprodukter för främst barn och ungdomar, men även för vuxna. Produkten är billig i inköp, tar liten plats att lagra, är lätt att dela ut och har lång hållbarhet. Med andra ord: en perfekt reklamprodukt!

Flera olika format

I Axon Profils sortiment finner du engångstatueringar i en rad olika format. De två mest populära storlekarna är 50 x 50 mm samt 63 x 38 mm. De har båda en perfekt storlek som passar de allra flesta oavsett ifall man är vuxen eller barn. I sortimentet finns även större modeller för de som vill ha en riktigt stor gnuggis. Alla våra engångstatueringar trycks med 4-färgs fototryck. Det innebär att det går bra att välja riktigt avancerade motiv såsom avancerade logotyper med toningar eller fotografier. Det går självklart även bra att trycka helt vanliga logotyper i t ex en eller två färger. En vanlig fråga som ofta dyker upp vid beställningar är ifall motivet måste vara spegelvänt så att det blir rätt när engångstatueringen appliceras på armen. Svaret på det är att det ska det inte. Vår grafiska studio vänder logotypen så att allt blir rätt. Du får precis som på alla våra andra produkter alltid ett digitalt korrektur som du får godkänna innan vi börjar tryckningen. Du har därmed alltid möjligheten att kontrollera att allt är korrekt. Slutligen kan nämnas att alla Axon Profils engångstatueringar uppfyller de säkerhetskrav som ställs enligt gällande lag (bl a EC 1907/2006, 76/768/EEC, EN-71). När du beställer av Axon Profil kan du känna dig trygg i att du får en kvalitetsprodukt.

Till vem passar engångstatueringar?

Hur och till vem delar man då ut engångstatueringar? Ja det finns många olika sätt. Den vanligast målgruppen är barn och ungdomar. Till dem är det vanligt att gnuggisarna delas ut på olika event såsom öppna hus, skolbesök, föreställningar eller konserter. Tack vare produktens låga pris och smidiga format är det också vanligt att de sprids via reklamutskick per post. Engångstatueringar med tryck är även populära på mässor där den kompletterar lite mer traditionella reklamprodukterna såsom reklampennor och godis. Produkten signalerar lekfullhet och ger ditt varumärke en ungdomlig touch. Engångstatueringar är också populära vid företagsfester där man lite skämtsamt kan dela ut dem till personalen. Exempelvis kan man trycka olika lustiga budskap på dem.

Hur fungerar en engångstatuering?

Om du inte tidigare har applicerat en engångstatuering kan det vara lite oklart hur det går till. Det första steget är att ta bort skyddsplasten på gnuggisen. Man placerar därefter den på en valfri plats på kroppen, exempelvis på armen, och baddar den lite lätt med vatten, gärna med hjälp av en tvättsvamp. Därefter trycker man gnuggisen mot huden i ca 30 sekunder. Man ska då vara noga så att engångstatueringen ligger helt stilla. Gör den inte det riskerar den att gå sönder och motivet kommer inte att framträda rätt. Avslutningsvis tar man bort pappret och efter det är man färdig! Lätt eller hur? Hur länge sedan engångstatueringen sitter kvar beror på flera olika faktorer. Normalt sitter den i 3 till 5 dagar, men om du duschar varje dag så kan den sitta kortare tid än så. För att avlägsna engångstatueringen kan du blöta den med ljummet vatten och lite tvål och sedan försiktigt gnugga bort den med hjälp av en trasa.

Vi hjälper dig gärna

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Axon Profil om du har frågor eller om du vill ha tips och råd kring engångstatueringar med tryck. Vi har lång erfarenhet av att sälja denna produkt och vet allt som är värt att veta om dem. Vi har alltid prover hemma om du vill se och testa dem innan du beställer. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig vidare.

Kund-service