• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Bollar

Bollar är en lekfull och lättsam profilprodukt som passar särskilt bra för sommarens marknadsföringskampanjer. Axon Profil erbjuder alla typer av bollar med tryck. Vi har allt från fotbollar till rugbybollar och beachvolleybollar. I sortimentet finns även enklare plastbollar med tryck.

Färg
Övrigt
st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Spel
Spel

Olika typer av spel med eget tryck.

Frisbee
Frisbee

Frisbees med ditt eget tryck.

Fotbollar
Fotbollar

Fotbollar med tryck. En uppskattad profilprodukt med lång livslängd.

Träningskläder
Träningskläder

Träningskläder med eget tryck. Vi har kläderna för sport och träning.

Shorts
Shorts

Brett sortiment av shorts med eget tryck.

Badbollar
Badbollar

Badbollar med tryck för sommarens varma dagar.

Festivalband
Festivalband

Prisvärda festivalband av plast och tyvek.

Gympapåsar
Gympapåsar

Klassiska gympapåsar i mängder av olika färger och material.

Bollar med tryck – en lekfull profilprodukt!

Är du på jakt efter en kul profilprodukt inför sommarens marknadsföringskampanjer? Då har du hittat rätt! Axon Profil erbjuder alla typer av bollar med tryck. Vi har allt från fotbollar, rugbybollar och beachvolleybollar till jongleringsbollar och olika typer av enkla plastbollar. Genom att sammankoppla ditt företagsnamn med något så glädjefullt och lekfullt som bollar så vinner du mycket goodwill. En profilprodukt som lockar fram leenden och skratt ger ovärderlig reklam för ett företag.

Bollar, bollar, bollar!

Bollar är en utpräglad vår- och sommarprodukt och passar därför bra vid kampanjer under sommarhalvåret. Kanske handlar det om en utomhuskampanj eller en kundträff utomhus. Bollar med tryck ger som sagt positiva signaler kring ditt varumärke. Exempelvis en beachvolleyboll med tryck utstrålar glädje, men också positiva värden som god hälsa och friskvård. Jongleringsbollar med tryck ger t ex associationer till att du som företag kan hålla många bollar i luften samtidigt. Med ditt varumärke på bollen får du en utmärkt profilprodukt att ge bort. Det är en reklamprodukt som utstrålar kreativitet och lekfullhet gentemot kunder och de egna anställda, värden som många företag strävar efter idag. Bollar sparas och kommer ofta till användning under lång tid vilket ger varumärket långvarig reklam på ett effektfullt sätt. Skolor är en utmärkt målgrupp för den här typen av produkt. Bollarna kan tryckas med skolans logotyp och användas under såväl idrottslektioner som raster. Produkten ser till att eleverna hålls sysselsatt under rasterna och att barnen får utlopp för sin överskottsenergi på bästa möjliga sätt!

Vilken boll med tryck bör du välja?

Vi på Axon Profil vågar påstå att vi har ett tillräckligt brett sortiment av bollar för att du ska kunna hitta den bollen som passar just dig och dina ändamål. Valet av boll med tryck behöver inte vara så svårt. Är ni t ex ett företag där många av de anställda gillar fotboll kan ni köpa in fotbollar med tryck och sedan arrangera interna fotbollsturneringar. Kanske kan också fotbollarna delas ut som priser till de deltagande. Att uppmuntra personalen till fysisk aktivitet och träning är alltid positivt och kan det kombineras med att göra reklam för det egna företaget så blir det en dubbel positiv effekt. Bollar med tryck kan också delas ut till nyckelkunder. De kommer garanterat bli glada åt en sådan gåva! Är ni ett företag som bokstavligt tycker om att hålla många bollar i luften så kan istället jonglerbollar med tryck lämpa sig bättre som profilprodukt. Skolor kan med fördel välja att investera i flera olika typer av bollar med tryck. Aktiviteter på idrottslektioner varierar ofta och därför kan det vara bra att profilera sig på både t ex fotbollar och volleybollar. Låt barnen vara med och bestämma vilken boll som ska beställas och vilket tryck som ska användas. Deras idéer och kreativitet är oftast mycket användbar.

Tips inför beställningen

Du väljer trycket på bollen helt på egen hand. Normalt utgår man såklart från företagets grafiska profil och använder företagets logotyp och kanske en slogan. Tryckytan är normalt ofta ganska liten på en boll, men vi har vissa modeller särskilt framtagna för att möjliggöra lite större tryck. Med lite fantasi kan man skapa en riktigt bra profilprodukt. Liksom de flesta profilprodukter så sjunker priset för bollar med tryck ganska rejält vid lite större kvantiteter. Bollar har ju som bekant inget bäst-före-datum vilket gör att man därför utan problem kan köpa lite fler som man sen kan ha på lager under ett par år. En boll blir aldrig omodern och är alltid populär. Vi på Axon Profil har dock ansträngt oss för att erbjuda låga minimikvantiteter så att du också bara kan köpa ett litet antal om du vill. Om du tycker att det är svårt att bestämma dig för vilka bollar du bör välja, så hjälper vi självklart gärna till. Informera oss bara om vad det är du söker så återkommer vi med offertförslag!

Kund-service