1. Startsida
 2. Kontor
 3. Offertmappar

Offertmappar med tryck

Hos Axon Profil köper du offertmappar med tryck från endast 200 st. Vi har flera standardmodeller att välja mellan som fås med snabb leverans. Alla modeller trycks helt efter dina önskemål. Ladda bara ner tryckmallen och skapa en unik offertmapp i egen design. Behöver du hjälp? Kontakta då oss, vi finns här för att hjälpa dig! Hos oss är det lätt att köpa offertmappar med eget tryck.

Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Offertmappar som profilprodukt

Offertmappar med tryck har många användningsområden. När man t ex överlämnar ett viktigt dokument till en kund så utstrålar du större professionalism om du gör det med en offertmapp med tryck. Viktiga dokument ska alltid förvaras säkert och en mapp skyddar dokumenten från att bli skrynkliga eller skadas på andra sätt. En offertmapp gör också att du själv och kunden har alla handlingar samlade på ett ställe.

Flera olika modeller

Axon Profil erbjuder flera olika prisvärda offertmappar. Samtliga modeller kan köpas från ett så litet antal som 200 st. Vilken offertmapp du bör välja beror på ett flertal olika saker, framför allt vilken storlek du vill ha på offertmappen. De flesta modeller är i A4-format men de kan vara olika tjocka, dvs har plats för olika antal blad. Har du tänkt fylla mappen med ett större antal blad så bör du välja en modell med en rejäl rygg. Bortsett från tjockleken så är offertmapparna lite olika designade. Vissa modeller har rundade kanter, medan andra har mer traditionellt raka kanter. Trots skillnaderna så är offertmapparna förhållandevis lika varandra och kostnaderna skiljer sig inte heller särskilt mycket. Hur väljer man då modell? Har man inga speciella preferenser i sitt val bör man välja en av våra storsäljare. Man är då garanterad en offertmapp med tryck av hög kvalitet till ett attraktivt pris.

Några olika användningsområden

De flesta företag har användning för offertmappar med tryck. Exemplen är många. Fastighetsmäklaren behöver mappar för att dela ut information rörande bostaden till spekulanter. Tillverkaren av köksinredning behöver en mapp för att dela ut kostnadsförslag och skisser till en potentiell kund. Bilhandlaren behöver en offertmapp för att skicka med all dokumentation rörande en bil. Offertmappar med tryck kan användas på väldigt många olika sätt, vilket gör dem till otroligt allsidiga och praktiska profilprodukter. Tryckytorna är stora vilket betyder att det finns stora möjligheter att synliggöra ditt varumärke. Märkningsmetoden för de flesta modeller är 4-färgs fototryck vilket möjliggör avancerade motiv och som du hör av tryckmetodens namn kan även riktiga foton tryckas. Här finns det möjlighet att skapa en verkligt unik och slående offertmapp som kommer att imponera på dina kunder. Vissa modeller har elastiska band som håller dem stängda. Denna typ av mapp kallas normalt snoddmapp. Snoddmappar med tryck kostar något mer än vanliga offertmappar, men är å andra sidan ofta rymligare än normalt. När du delar ut snoddmapp till en kund så visar du extra tydligt att du bryr dig om innehållet vilket ger dig ytterligare något proffsigare framtoning. Generellt sparas offertmappar av mottagaren vilket gör att det finns goda chanser att den under lång tid påminner mottagaren om ditt företag.

Vi hjälper dig gärna

Om du känner dig osäker kring vilken typ av offertmapp med tryck du ska välja så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor och ger dig produktförslag. Är det en särskild modell som du skulle vilja se mer av innan du beställer så skickar vi gärna ett kostnadsfritt provexemplar till dig. Axon Profil har funnits i branschen sedan 2006 och vi är idag den ledande aktören på profilmarknaden. För att säkerställa att alla våra kunder känner sig nöjda så går vi alltid de där extra stegen som krävs. Kontakta oss redan idag! Vi har all nödvändig expertis som krävs för att din nya offertmapp med eget tryck ska bli helt perfekt.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Märkning
  • 4-färgs fototryck
  • Tryck
  4-färgs fototryck
  Tryck
 • Eco
  • Eco