• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Papperskassar

Papperskassar av lite högra kvalitet är utmärkta reklamprodukter eftersom de normalt sparas av mottagaren och används om och om igen. Här nedan finner du Axon Profils sortiment av papperskassar med tryck.

Du kanske också är intresserad av?

Plastpåsar
Plastpåsar

Plastpåsar med eget tryck från små minimikvantiteter.

Papperskassar utan tryck
Papperskassar utan tryck

Papperskassar direkt från vårt lager.

Tygkassar
Tygkassar

Tygkassar av alla typer av material, former och prisklasser.

Våra papperskassar med tryck

Axon Profils papperspåsar med tryck tillverkas helt efter beställning. Det innebär att det inte finns några begränsningar vad gäller tryckstorleken utan du designar själv alla kassens sidor. Till din hjälp finns en pfd-mall på respektive produktsida. Vid upp till tre tryckfärger trycker vi normalt färgerna enligt Pantoneskalan och vid fyra och fler färger trycker vi i CMYK. Vid önskemål kan vi dock även vid fyra eller fler färger trycka enligt Pantoneskalan. När de gäller våra papperspåsar med snörhandtag bestämmer du även själv färgen på handtagen. Det finns här ett stort antal olika färger att välja på.

De olika papperskvaliteterna

De olika modellerna tillverkas av lite olika papperskvaliteter. Några av våra mest populära modeller är tillverkade av ett vitt, blanklaminerat papper som ger kassen ett lyxigt utseende. Med blanklamineringen blir även pappret mer slitstarkt och tål väta lite bättre. För de vars tryck innefattar vit tryckfärg är det också av fördel att välja ett vitt papper. Man behöver då inte trycka den vita färgen utan använder sig istället av papprets vita färg. En svart kasse med vit text trycks därför bara med 1-färgstryck i svart. Det är goda nyheter för dig som söker efter billiga papperskassar med tryck! En annan vanlig papperskvalitet är ett obehandlat brunt papper. Detta ger påsen en mer rustik känsla och är dessutom ett utmärkt val för dig som söker en mer miljövänlig papperskasse med tryck.

Produktion inom EU

Axon Profils papperspåsar tillverkas inom EU. Detta gör att vi kan erbjuda relativt små minimikvantiteter och snabba leveranser. Många andra aktörer på marknaden har sin produktion i Asien vilket innebär längre leveranstider. En annan fördel med att ha produktionen placerad i Europa är att vi lättare kan säkerställa en hög kvalitet på produkten och vara säkra på att produktionsförhållandena är goda.

Kund-service