1. Startsida
 2. Väskor
 3. Papperskassar

Papperskassar med tryck

Hos Axon Profil kan du köpa alla typer av papperskassar med tryck. Vi har allt från billiga papperskassar till lyxiga papperskassar med snörhandtag. Oavsett vad du behöver kan vi hjälpa dig. Minsta antal med eget tryck är endast 300 st. Behöver du hjälp med designen av din papperskasse? Inga problem! Vi hjälper dig gärna. Skicka bara din logotyp och vi fixar resten!

23 produkter
Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Om våra papperskassar med eget tryck

Axon Profils papperspåsar med tryck tillverkas helt efter beställning. Det innebär att det inte finns några begränsningar vad gäller tryckstorleken utan du designar själv alla kassens sidor. Till din hjälp finns en pfd-mall på respektive produktsida. Vid upp till tre tryckfärger trycker vi normalt färgerna enligt Pantoneskalan och vid fyra och fler färger trycker vi i CMYK. Vid önskemål kan vi dock även vid fyra eller fler färger trycka enligt Pantoneskalan. När de gäller våra papperspåsar med snörhandtag bestämmer du även själv färgen på handtagen. Det finns här ett stort antal olika färger att välja på.

De olika papperskvaliteterna

De olika modellerna tillverkas av lite olika papperskvaliteter. Några av våra mest populära modeller är tillverkade av ett vitt, blanklaminerat papper som ger kassen ett lyxigt utseende. Med blanklamineringen blir även pappret mer slitstarkt och tål väta lite bättre. För de vars tryck innefattar vit tryckfärg är det också av fördel att välja ett vitt papper. Man behöver då inte trycka den vita färgen utan använder sig istället av papprets vita färg. En svart kasse med vit text trycks därför bara med 1-färgstryck i svart. Det är goda nyheter för dig som söker efter billiga papperskassar med tryck! En annan vanlig papperskvalitet är ett obehandlat brunt papper. Detta ger påsen en mer rustik känsla och är dessutom ett utmärkt val för dig som söker en mer miljövänlig papperskasse med tryck.

Produktion inom EU

Axon Profils papperspåsar tillverkas inom EU. Detta gör att vi kan erbjuda relativt små minimikvantiteter och snabba leveranser. Många andra aktörer på marknaden har sin produktion i Asien vilket innebär längre leveranstider. En annan fördel med att ha produktionen placerad i Europa är att vi lättare kan säkerställa en hög kvalitet på produkten och vara säkra på att produktionsförhållandena är goda.

Tvinnade eller platta handtag?

Snörhandtag är det givna valet för lite mer exklusiva papperskassar med eget tryck. Men hur är det egentligen när det gäller lite enklare papperskassar? Bör jag välja tvinnade eller platta handtag? Det är helt en fråga om tycke och smak. Det går trender i vad som är mest populärt och just nu är tvinnande pappershandtag något mer populärt bland dem som köper papperskassar med tryck. Tvinnade handtag ger kanske en något mer exklusiv känsla, medan de platta handtagen ger en mer rustik känsla.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet