• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Hörlurar med tryck

Hörlurar har en retsam tendens att glömmas och förloras. Ett par hörlurar med tryck är därför en uppskattad reklamgåva. Hörlurar kan man helt enkelt inte ha för många av! Axon Profil har allt från kompakta hörlurar för löpturen till stora och bekväma hörlurar för musikälskaren. I sortimentet finner du även olika typer av hörlurstillbehör samt högtalare med tryck i olika prisklasser.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Mobiltillbehör
Mobiltillbehör

Mobiltillbehör i alla prisklasser. Vi har allt för mobiltelefonen!

Hörlurar - en perfekt present

Hörlurar med tryck är den perfekta presenten för att visa tacksamhet till dina anställda eller för att bara göra reklam för ditt företag. Hörlurar är en användbar produkt för personer på språng och har förmågan att ge ditt företag ett långsiktigt reklamvärde. Oavsett vilka typer av hörlurar du föredrar hittar du Sveriges största utbud av hörlurar hos Axon profil. Välj mellan allt från enkla och prisvärda hörlurar till mer avancerade hörlurar med olika högteknologiska funktioner.

Stor exponering

Hörlurar med tryck är ett trevligt sätt att göra reklam för ditt företag och uppskattas av alla som lyssnar på musik, vilket i princip alla människor gör. Oavsett om mottagaren av hörlurarna befinner sig på gymmet, på tunnelbanan eller på sin arbetsplats kan du vara säker på att ditt varumärke kommer att få stor exponering. Hörlurarna passar utmärkt både till mobiltelefonen såväl som till laptoppen. Tack vare den breda målgruppen och de stora reklammöjligheterna kan det här mycket väl vara den ultimata profilprodukten.

Vem passar hörlurar för?

Hörlurar med tryck är en profilprodukt som passar alla typer av företag, men de passar särskilt bra för företag som vill skapa ett mer långvarigt intryck på mottagaren. Varför inte visa din omsorg och tacksamhet till dina anställda genom att dela ut ett par högkvalitativa hörlurar i julklapp? Eller varför inte nå ut till nya kunder genom att dela ut hörlurar med tryck på exempelvis mässan? Möjligheterna är oändliga.

Ett enormt sortiment

Hos Axon profil hittar du alla typer av modeller i alla prisklasser. Vi erbjuder billiga och enkla hörlurar som passar perfekt när du på ett kostnadseffektivt sätt vill marknadsföra ditt företag till en lite bredare målgrupp. Detta kan exempelvis ske genom reklamutskick eller genom att dela ut dem på större event. Lite enklare hörlurar passar även perfekt för dig som driver ett mindre företag och letar efter en lite billigare, men ändå intressant profilprodukt. Om du istället vill marknadsföra dig mot en kundgrupp med högre profil erbjuder vi även ett stort utbud av lite dyrare hörlurar med mer avancerade funktioner. Med funktioner som Bluetooth och inbyggd mikrofon har du en profilprodukt som kommer att behållas och användas flitigt av mottagaren. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att finna rätt hörlursmodell för dig!

Kund-service