• Fri frakt
  • Sveriges största sortiment
  • Alltid skiss & offert

USB-minnen

USB-minnen

Nya populära produkter

Storsäljande favoriter

USB-minnen med tryck

USB-minnen med tryck är en av allsidig reklamprodukt som inte bara har reklam på sig, utan som också kan fyllas med reklam. USB-minnen är oslagbara i situationer då t ex prospekt, rapporter och företagspresentationer ska delas ut. De är billiga i inköp och försedda med ett företagstryck gör de också i sig reklam för det aktuella företaget. Reklamprodukten är dessutom en användbar gåva för mottagaren.

Skräddarsydda USB-minnen

USB-minnena kan köpas med ett flertal olika minneskapaciteter och liksom så många andra tekniska produkter ökar minneskapaciteten för varje år som går, samtidigt som priserna står still eller t.o.m. går ner. I princip alla USB-minnen med tryck som säljs på marknaden produceras efter beställning i Asien. Detta gör att priserna periodvis kan fluktuera även om pristrenden generellt är nedåtgående. Tack vare att USB-minnena trycks och tillverkas efter beställning så kan de skräddarsys efter särskilda önskemål. Det är t ex mot ett mindre pristillägg möjligt att göra ett s.k. filinlägg, d.v.s. att fabriken sparar en eller flera filer på de beställda USB-minnena. Denna tilläggstjänst är ovärderlig för alla som planerar att dela ut ett större antal USB-minnen. Det är också möjligt att låsa minneschipsen så att inga ytterligare filer kan sparas på USB-minnet. Denna tjänst är kostnadsfri. Utöver detta finns ett stort antal USB-tillbehör såsom halsremmar, sprängringar och specialförpackningar.

Marknadens bredaste sortiment

Axon Profil har ett mycket stort sortiment av USB-minnen. Förutom ett enormt sortiment av standardmodeller så har vi även ett brett sortiment av mini-USB-minnen och miljövänliga modeller. Vi har USB-minnen med fototryck, vattentäta USB-modeller, modeller med nyckelband och USB-minnen i kreditkortsformat. Vi har USB-minnen formade som hjärtan, guldtackor, pennor, sprutor och bilar. Kort sagt: vi har något för alla!

Kund-service