• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Ficklampor med tryck

Ficklampor kan verkligen se ut och vara utformade på de mest skiftande sätt. En sak har alla ficklampor med tryck dock gemensamt. De sprider alla ljus på ditt varumärke!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Kikare
Kikare

Upptäck vårt breda sortiment av kikare med tryck.

Kompass
Kompass

Ta ut färdriktningen! Kompass med ditt eget tryck.

Reflexer
Reflexer

Reflexer med tryck för dig som söker en omtänksam reklamprodukt.

Victorinox
Victorinox

Tillverkare av högkvalitativa multifunktionsknivar sedan 1891.

Termosar
Termosar

Utforska vårt breda sortiment av termosar med tryck.

Maglite
Maglite

Kvalitetetsficklampor från amerikanska Maglite.

Varför ficklampor med tryck?

Varför ska man välja ficklampor med tryck i sin marknadsföring? Det finns många skäl. Ficklampan är en användbar produkt som alla oavsett ålder har glädje av. Den kommer väl till pass vid strömavbrott, reparationer, på campingen, i sommarstugan eller bara när man letar runt i vindsförrådet. Vidare har produkten en lång livslängd och ger därmed reklam under lång tid. En ficklampa används nämligen vanligtvis inte dagligen utan istället under lång tid. En bra ficklampa kan man ha i decennier. Produkten passar därför bra för företag som vill skapa ett bestående avtryck hos kunden och påminna dem under en längre tid. Ficklampor är särskilt populära hos företag med koppling till hus och hem. Exempelvis på detta är fastighetsbolag och byggföretag. De är också väldigt populära hos föreningar och organisationer med koppling till friluftsliv.

Hur väljer jag rätt modell?

Ficklampor är en populär profilprodukt och Axon Profil erbjuder därför ett mycket stort utbud av ficklampor. Hos oss finner du allt från påkostade modeller från kända varumärken som t ex Maglite till enkla modeller för de stora kampanjerna. Vi har pannlampor, arbetslampor, nödficklampor, ficklampor som drivs med handkraft och solkraft. Vi har det mesta. När sortimentet är så stort kan det dock vara lite klurigt att välja rätt modell. Viktigast är först att identifiera vem mottagaren kommer att vara och vilken prisnivå som är lämplig. En alltför enkel modell till en viktig kund är olämpligt precis som det omvända. Därefter bör man även bestämma ungefärlig storlek på ficklampan. Ska det vara en liten modell som får plats i fickan eller en modell av lite större storlek för hemmet? Båda varianter är populära, men det är vanligare att de lite mer påkostade modellerna är lite större. Slutligen återstår bara att bestämma sig för önskad färg på ficklampan. Märkningen sker normalt med tryck eller lasergravyr. Lasergravyr är omöjligt att slita ut och är därför att föredrar där det är möjligt. Lasergravyr framträder dock i metallens färg och är det viktigt att logotypen framträder i de rätta färgerna så bör man dock välja ficklampor med tryck istället för lasergravyr.

Kund-service