• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Fotbollar

Fotboll är en av världens största sporter och är en sport som spelas precis överallt. På fotbollsarenan såväl som på skolgårdar, parker och trädgårdar. Fotbollar med tryck är en populär och uppskattad profilprodukt med lång livslängd och högr reklamvärde. Axon Profil erbjuder allt från enklare reklamfotbollar till mer påkostade modeller. Vi har något för alla!

Färg
Övrigt
st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Frisbee
Frisbee

Frisbees med ditt eget tryck.

Bollar
Bollar

Vi har alla typer av bollar med tryck.

Shorts
Shorts

Brett sortiment av shorts med eget tryck.

Reflexvästar
Reflexvästar

En smart produkt som räddar liv i trafiken.

Pins
Pins

Designa din egen pin! Vi har alla typer av pins.

Energi
Energi

Tabletter och energibarer som piggar upp.

Gympapåsar
Gympapåsar

Klassiska gympapåsar i mängder av olika färger och material.

Sportflaskor
Sportflaskor

Sportflaskor av plast och metall för alla tillfällen.

Fotbollar med tryck

Fotboll är troligen världens mest populära sport och spelas över hela världen. Det spelas fotboll i parker, på skolgårdar, i trädgårdar såväl som på de stora matcharenorna. En fotboll med tryck är en rolig profilprodukt som garanteras kommer att skänka glädje hos mottagaren under en lång tid. Det är en glädjefylld profilprodukt som är lika uppskattad av vuxna som barn. Genom att sammankoppla ditt företagsnamn med något så positivt och glädjefyllt som fotboll vinner du mycket goodwill. En fotboll behålls och används ofta under lång tid vilket gör att den ger ditt företag långvarig reklam.

Vem passar fotbollar med tryck för?

Fotbollar med tryck är en lite dyrare profilprodukt vilket gör att den passar bäst att dela ut i lite mer begränsad skala till mer viktiga kunder. Produkten passar de flesta företag och kan med fördel också delas ut internt för att stärka den egna företagskulturen. Kanske delas de ut i samband med företagets fotbollsturnering? Eller kickoff! Fotbollar är en utpräglad vår- och sommarprodukt och passar därför bra vid utomhuskampanjer eller vid kundträffar utomhus. En fotboll med tryck utstrålar inte bara glädje utan minst lika mycket god hälsa och friskvård. Det är därför en särskilt bra profilprodukt för företag inom just hälso- och sjukvårdsbranschen.

Närmare om sortimentet

Hos Axon Profil hittar du ett stort utbud av fotbollar. Hos oss finner du allt från lite enklare fotbollar till lågt pris till mer påkostade fotbollar av exklusiva material och med högkvalitativa detaljer. Fotbollarna kommer också i olika designer och storlekar. Oavsett om du vill ha en modell i retrodesign eller mer modern design så har vi något för dig. Vi har även modeller särskilt framtagna för att möjliggöra lite större tryck.

Kund-service