Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Rollups med eget tryck – ett måste på mässan!

Rollups med eget tryck är ett måste på mässan eller företagseventet, men kan också ställas upp i ditt företags lokaler för att vara det första kunderna möter när de kommer innanför dörrarna. Oavsett hur du väljer att använda produkten är en rollup med sin stora tryckyta perfekt för att visa upp ditt företags logga. Den är garanterat ett bra sätt att fånga förbipasserandes uppmärksamhet!

Reklamaffischens historia

Det mest grundläggande sättet att göra reklam på är kanske med hjälp av en affisch, vare sig den är egenhändigt hopknåpad på en liten pappskiva eller en färdigtryckt, två meter lång, bärbar rollup med eget tryck från Axon. Affischer är helt enkelt ett mycket effektivt sätt att leverera ett budskap till din omgivning på. I Sverige kan man spåra reklamaffischens intåg till slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Konceptet utvecklades från en mer konstnärlig utformning, där kända konstnärer kunde ligga bakom motiven, till att vara mer fokuserad på att kommunicera ett visst budskap. Affischerna kom därmed i större grad att utmärktas av starka färger, enkla linjer och tydlig text.

Rollups är perfekt för företagseventet

En rollup med tryck är näst intill en obligatorisk profilprodukt på eventet. Den är ett effektivt sätt att från långt håll visa för potentiella kunder var just ditt företag har sin monter på mässan. Genom sin stora tryckyta är det helt enkelt ett utmärkt sätt att fånga människors uppmärksamhet på. Med bild, stor text och ditt företags logga kan du locka besökare att närma sig just din monter, där du kan ge dem mer information om ditt företag eller din produkt. Att köpa rollups med tryck är en bra investering i fler bemärkelser. Eftersom samtliga av Axons modeller levereras i en smidig väska kan den enkelt bäras runt och återanvändas gång på gång.

Rollups med tryckkvalitet av högsta kvalitet

Hos Axon hittar du rollups med tryck i olika storlekar och med snabb leverans. Vare sig du bestämmer dig för någon av de billigare eller dyrare modellerna är trycket alltid av högsta kvalitet. Vissa modeller har förstärkt aluminiumkonstruktion. Dessa modeller kan vara bra för dig som planerar att sätta upp och ta ner rollupen många gånger om året. Alla rollups från Axon levereras i praktiska väskor.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet