Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Mattor med eget tryck till ditt företag

Hos Axon finner du mattor med eget tryck av högsta kvalitet. Mattorna är framtagna för att klara år av användning. Här finner du mer information om våra mattor.

Varför ska jag köpa en matta med tryck?

Varför är då en matta med eget tryck ett bra köp? Det finns flera svar på det. En snygg entrématta ger först och främst ett proffsigt och seriöst intryck åt ditt företag. Man kan säga att den hjälper ditt företag att ge ett bra första intryck. Därtill hjälper såklart mattan även till att förhindra att smuts och väta sprids i din lokal.

Material av högsta kvalitet

Axons mattor håller absolut högsta kvalitet och säljs med två års garanti. Mattorna har en bas av nitrilgummi och lugg av s.k. high twist nylon polyamid. När mattan blir smutsig kan den högtrycktvättas eller maskintvättas i högst 60 grader.

En matta för inomhusbruk

Axons mattor är avsedda för inomhusbruk. Vanligtvis används de som entrématta, men det är också vanligt att de används för att skapa en mer ombonad känsla i t ex bilhallen eller utställningslokalen.

Om tryck, olika färger och design

Att designa en matta med tryck hos oss är enkelt. Du börjar med att välja bakgrundsfärg. Du kan välja mellan 45 olika standardfärger i regnbågens alla färger. Därefter väljer du den eller de färger du vill att ditt tryck ska ha. Även här väljer du bland de 45 standardfärgerna. Om du bara vill ha din logotyp på mattan så räcker det dock i praktiken att du väljer bakgrundsfärgen, resten kan vi ta hand om.

Från 1 st och med snabb leverans

Att köpa en matta med eget tryck åt dit företag kräver ingen stor investering. Minimiantalet är nämligen endast 1 st matta. Leveranstiden är också bra, ofta klarar vi leverans på under två veckor.

Mattor tillverkade i Europa

Alla våra musmattor är tillverkade i Europa. Vi är måna om att våra mattor ska hålla högsta möjliga kvalitet, både vad gäller material och tryck. Ett lågt pris är viktigt, men allra viktigast är god kvalitet.

Mattor med olika mått

Våra mattor säljs i flera olika standardmått. Oavsett hur du har tänkt dig att använda mattan så har vi en matta med de mått som passar just dig.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet