• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Konferensmappar med tryck

Behöver du konferensmappar med tryck för årsmötet, ungdomsfullmäktige eller den årliga utbildningshelgen? Då har vi vad du söker. Med ett brett sortiment av konferensmappar av skiftande typer och material är vi säkra på att du kommer att finna vad du eftersöker!

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Offertmappar
Offertmappar

Designa din egen offertmapp.

Reklampennor
Reklampennor

Marknadens troligtvis största sortiment av reklampennor.

Notisblock
Notisblock

Självhäftande notisblock med reklamtryck.

Plastmappar
Plastmappar

Plastmappar med tryck i alla prisklasser och av alla typer.

Skrivblock
Skrivblock

Alla typer av konferensblock, spiralböcker och kollegieblock.

Konferensmappar med eget tryck

Företag i alla typer av branscher har stor användning för konferensmappar med tryck. I en konferensmapp samlar och organiserar du allt som är väsentligt inför mötet eller konferensen. En konferensmapp kan bli din personliga organisatör beroende på vilken modell du väljer och du kommer vilja bära med dig den vart du än är. För de flesta räcker det med en enkel modell som bara innehåller ett skrivblock och ett fåtal förvaringsfack. Enkla modeller som dessa är även perfekta ifall du ska dela ut dem till ett större antal personer, exempelvis på en konferens. Mottagarna ser oftast ett mycket stort värde i den här produkten eftersom den underlättar deras vardag. Ditt företag får å sin sida i gengäld mycket goodwill och värdefull reklam.

Axon Profils sortiment av konferensmappar

Axon Profil erbjuder ett brett sortiment av konferensmappar med tryck. Vi har modeller i alla tänkbara utföranden och prisklasser. Vi är säkra på att vi har just den modell som du letar efter och som passar dina behov. I sortimentet finner du riktigt billiga konferensmappar med enkla men praktiska utföranden. Du hittar även påkostade konferensmappar som ofta är mer högkvalitativa vad gäller utförande och finish och som har fler funktioner i form av smarta fack och liknande. De allra dyraste modellerna kan innehålla elektronik såsom t ex en powerbank som gör att du smidigt kan ladda din mobiltelefon eller surfplatta. På modeller som dessa finns det ofta gott om praktiska fack för USB-minnen, strömkablar och annan elektronik. Självklart kommer dessa modeller även med ett tillhörande anteckningsblock så att man kan anteckna vad som sägs under konferensen eller mötet. Vilken modell bör man då välja? Ja det beror på ett flertal faktorer. Först och främst spelar din budget en stor roll. Såsom oftast finns det en samverkan mellan pris och kvalitet. Är du ute efter en billig och enkel konferensmapp med tryck som kanske bara har ett anteckningsblock och ett fåtal förvaringsfack så kan du komma riktigt billigt undan. Om du vill dela ut en enkel och bra mapp till de anställda som de kan ha användning för i sitt dagliga arbete så lämpar sig den här typen av konferensmappar ofta alldeles utmärkt. De passar också perfekt som en gåva på t ex mässan. Vill du däremot dela ut en lite mer exklusiv modell till viktigare kunder så bör du titta runt bland de lite dyrare modellerna i sortimentet. Som ett exempel har vi stilfulla konferensmappar i läder. Läder är ett fantastiskt material som åldras på ett snyggt sätt och som andas exklusivitet. De dyrare modellerna är inte bara tillverkade av mer exklusiva material utan har också mer påkostade detaljer och funktioner. Välj den typen av konferensmapp om du har en lite högre budget eller om det inte är så många personer som du har tänkt att dela ut dem till. Axon Profil erbjuder riktigt låga minimikvantiteter på den här typen av modeller.

Märkningsmetoder och design

Vilken märkningsmetod som kan väljas beror helt på vilken modell du väljer och vilket materialet som modellen ifråga är tillverkad av. Du kan se på respektive konferensmapps produktsida vilken märkningsmetod som erbjuds. Tryck är den vanligast förekommande märkningsmetoden. Det är en allsidig märkningsmetod som kan användas på nästan alla material. Tryck fungerar dessutom på i princip alla typer av logotyper. Lasergravyr är den näst mest populära märkningsmetoden för konferensmappar. Många mappar är försedda med en metallplatta där lasergravyren sker. Lasergravyr ger en exklusiv känsla och är i princip omöjligt att slita ut. Embossing och debossing finns också som märkningsmetoder och de innebär att motivet hamnar ovanpå materialet respektive sänks ner i materialet. Detta är diskreta men eleganta märkningsmetoder som utstrålar exklusivitet. Profilprodukter ska helst av allt spegla ditt varumärke så mycket det bara går. Färg och design ska helt enkelt matcha den grafiska profil som ditt företag använder. Axon Profil erbjuder konferensmappar i många olika färger. Om du mot förmodan inte hittar en färg som passar ditt varumärke så kan du med fördel välja en neutral färg, vanligen svart. De lite mer exklusiva konferensmapparna finns oftast bara tillgängliga i neutrala färger.

Till vem kan konferensmappar med tryck delas ut till?

Konferensmappar med tryck delas främst ut till företagets egna anställda. Inför konferenser och möten behöver man vara väl organiserad och konferensmappar lämpar sig då utmärkt som hjälpmedel för att uppnå detta. Även konsulter som ofta är ute hos kund har stor nytta av konferensmappar. Mappen ger bra förvaring för surfplatta, mobiltelefon, powerbank, laddkablar, anteckningsblock vilket underlättar konsultens vardag avsevärt. Som vi nämnde tidigare så kan konferensmappar med tryck även delas ut till personer på mässor, event och när ditt företag håller egna konferenser och utbildningar.

Enkelt att hitta rätt modell hos Axon Profil

Det ska vara enkelt att hitta rätt profilprodukt. Axon Profil har därför väl utbyggda sorterings- och filtreringsfunktioner på webbplatsen vilket underlättar ditt sökande. För konferensmappar kan du t ex välja att filtrera på färg, märkningsmetod, material samt välja med eller utan dragkedja samt med eller utan skrivblock. Tack vare filtreringsfunktionerna finner du lätt vad du söker trots ett stort sortiment. Om du trots detta inte finner vad du söker eller ifall du har svårt att bestämma dig för rätt modell så hjälper vi gärna till. Vi diskuterar då igenom vilka egenskaper din konferensmapp bör ha och vi återkommer sen med produktförslag och offerter. Vill du se ett prov kan vi också ofta hjälpa till med det. För oss på Axon Profil är det viktigt att du blir nöjd med ditt köp och vi går därför de extra stegen för att se till att du finner exakt det du letar efter. Välkommen att kontakta oss idag!

Kund-service