1. Startsida
 2. Kontor
 3. Musmattor

Musmattor med tryck

En bra musmatta ger ökad precision och komfort. Dessutom skyddas skrivbordet från slitage. Ge dina kunder bra musmattor med tryck och de kommer att bli påminda om dig hela dagen lång. Hos Axon väljer du mellan över 20 högkvalitativa modeller.

25 produkter
Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Musmattor med tryck – en profilprodukt i blickfånget

Musmattor med tryck är en av de bästa profilprodukterna man kan välja. Eftersom nästan alla människor använder datorer blir en egendesignad musmatta en extremt användbar profilprodukt. En bra, högkvalitativ musmatta ger högre hastighet, större precision och bättre komfort när musen används. Dessutom skyddar den skrivbordet mot slitage och repor. Är den försedd med tryck ger den dessutom värdefull reklam för ditt varumärke. Med sin centrala placering precis bredvid tangentbordet så påminner den ständigt mottagaren om dig och ditt företag. Tar man allt detta positiva i beaktning så är det inte så konstigt att musmattan är en så populär profilprodukt.

Axon sortiment av musmattor med eget tryck

Vi på Axon Profil har ett brett sortiment av musmattor med tryck. I sortimentet finner du musmattor i alla möjliga utföranden och prisklasser. Vi är säkra på att kunna erbjuda exakt den musmatta du letar efter. Utöver olika typer av standardmodeller har vi även ett par specialmodeller. Exempelvis har vi musmattor med bekväma handledsstöd. Dessa modeller hjälper dig på ett naturligt sätt att avlasta din handled och på så sätt förebygga skador. Med vårt stora utbud av musmattor kan du lätt skapa en unik och attraktiv profilprodukt som gör reklam för ditt företag under lång tid. I princip alla musmattor trycks med 4-färgs fototryck, vilket gör att det är fritt fram att använda foton och logotyper i många färger. Eftersom hela musmattans ovansida dessutom trycks är detta en reklamprodukt med enorma möjligheter till effektiv reklam.

Vilken modell bör jag välja?

Vilken musmattemodell du bör välja beror på en rad olika faktorer. Föredrar du mjuka eller hårda musmattor? Gillar du ovansida av plast eller tyg? Vill du att undersidan ska vara av skum eller gummi? Vill du ha en låg eller en lite högre modell? Frågorna kan vara många och ofta är det lättast att utgå från sig själv och vad man själv gillar. Även om musmattorna ska delas ut till andra så är det ändå klokast att utgå från sina egna preferenser. Man måste helt enkelt lite på sitt eget omdöme och smak. Musmattan med undersida av gummi och ovansida av tyg är den mest klassiska modellen. Om du vill dela ut en musmatta som alla människor kan relatera till och som de med allra största sannolikhet har använt själva vid något tillfälle, är det här därmed ett utmärkt alternativ. Musmattor med tryck som har en hård plastyta är ett mer prisvärt alternativ. Också den är en riktigt storsäljare. Det allra billigaste alternativet är att välja en plastmusmatta där trycket sker på ett papper som placeras under plastytan Det är ett prisvärt alternativ, men eftersom trycket ligger under en plastyta blir motivet något mjölkigt. Det finns dock också musmattor där trycket sker direkt på plastytan. Är det en mörkare bakgrundsfärg på trycket är detta det rekommenderade valet. Musmattorna finns ofta tillgängliga i olika former. Några exempel är rektangel, cirkel, kvadrat, oval, droppe och sköld. Den fyrkantiga musmattan är den mest populära bland dessa och står för över 90% av försäljningen. Vill du utrusta personalen med en musmatta som är så komfortabel och ergonomisk som möjligt? Då är en musmatta med ett handledsstöd det bästa valet. Dessa musmattor är något mer kostsamma, men mottagaren och inte minst dennes handleder kommer att uppskatta den extremt mycket. Tack vare att den är så bekväm kommer den vara det givna valet. Den kommer garanterat komma till användning och samtidigt kommer den göra slagkraftig reklam för ditt varumärke under en lång tid!

Varför är musmattor med tryck en så bra profilprodukt?

Som nämnts tidigare så har nästan alla människor användning för en musmatta. Du kan därför i princip dela ut musmattor med tryck till vem som helst. Musmattor lämpar sig utmärkt för profilering eftersom hela musmattans ovansida är tryckbar. Detta innebär att du kan föra fram flera reklambudskap samtidigt och ända ha gott om plats för kontaktuppgifter till ditt företag. Det här är en profilprodukt som ständigt hamnar i blickfånget, och har du dessutom ett snyggt tryck på musmattan så förstärker du din marknadsföring och gör den ännu mer attraktiv att slänga en blick på. Hur kan man då dela ut musmattorna? Driver du t ex ett konsultbolag där personalen är mycket ute hos kund är det perfekt att de efter uträttat arbete ger kunden ett antal musmattor med reklamtryck. Vad för slags tryck kan vara bra att använda då? Förutom logotyp, slogan och eventuellt ett snyggt foto så är det bra att ha med kontaktuppgifter, dvs telefonnummer, gatuadress, webbadress och e-postadress. Nästa gång företaget behöver er hjälp, så kan de bara slänga en snabb blick på musmattan så har företaget all information de behöver för att komma i kontakt med er. Musmattor med tryck är även en mycket bra profilprodukt att ge bort på mässor. De flesta förstår dess fördelar och kommer tacksamt att ta emot den. Ett annat bra sätt att dela ut en musmatta med tryck är att t ex inkludera den kostnadsfritt på köpet. Om du t ex driver en nätbutik så kan du lägga med den med de beställda varorna. Det blir en trevlig överraskning för kunden!

Vi hjälper dig gärna!

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att bestämma sig för vilken modell man bör välja. Att köpa musmattor med eget tryck är inte alltid helt lätt. Det finns mycket att välja på och de olika modellerna skiljer sig ganska mycket åt. Vi hjälper därför gärna till. Ofta kan det underlätta att få se ett prov. Bara kontakta oss så ser vi till att du får ett prov redan nästa dag. Självklart tar vi gärna fram prisofferter och ger tips och råd. Vill du se en skiss så hjälper vi gärna till med det också. Skicka oss bara din logotyp så får du tillbaka en skiss där du ser musmattan med din logga. Kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare!

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Märkning
  • 4-färgs fototryck
  • Tryck
  • Lasergravyr
  4-färgs fototryck
  Tryck
  Lasergravyr
 • Eco
  • Eco