Hoodies – från träningsplagg till high fashion

Hoodien är plagget som gjort moderesan från skönt träningsplagg till high fashion streetwear. Resan har gått från 1970-talets hiphopmiljö, via en mängd urbana subkulturer, hela vägen till catwalken hos världens ledande modehus. Hoodien har en unik plats i modevärlden - och i de flestas garderob. Här berättar vi varför hoodies med tryck också är det perfekta profilplagget för ditt företag.

Kvinna med ljusblå hoodie med stort tryck.

Attityd och coolness

Vi ser stilbildande världsstjärnor i trendiga hoodtröjor. Hoodien är lika självklar på premiären som när de anonymt rör sig på stan. Att fälla upp huvan ger en känsla av coolness. Hoodien har en självklar och unik attityd. Och vilket företag vill inte förknippas med det? Med en hoodie med eget tryck blir ditt företag en del av allt detta.

Man med mörkblå hoodie med lång dragkedja och litet tryck.

En stil som vi älskar

En hoodie har en skönt avslappnad stil. En stil som vi älskar. Det är dessutom ett plagg som är lätt att kombinera. Ena dagen med svarta jeans och dressade skor. Nästa dag med kjol och sneakers. En hoodie är användbar och passar de flesta. När du överraskar dina medarbetare med hoodies med tryck så vet du att de verkligen kommer att användas.

Kvinna med mörkblå hoodie med lång dragkedja och tryck på bröstet.

Många modeller

Hoodies med tryck kommer i många former. Med lång eller kort dragkedja. Figursydda för män eller kvinnor. Eller i unisexmodell. Hos Axon finner du även flera miljövänliga modeller. Hos Axon väljer du mellan över 100 olika modeller. Att finna en hoodie hos oss är därför lätt.

Man med vinröd hoodie med tryck på vänster bröst.

Med tryck och brodyr

Trycket på en hoodie kan placeras på många ställen. Vanligast är ett stort tryck på bröstet. Det är också vanligt med ett lite mindre tryck på vänster bröst. Vill du göra trycket riktigt diskret kan vi trycka det ton-i-ton. Det är också populärt med ett stort ryggtryck. På många modeller kan vi även brodera din logotyp. Perfekt för dig som vill ha din logotyp med lätt 3D-effekt.

Alla hoodies