1. Startsida
 2. Muggar
 3. Pappersmuggar

Pappersmuggar med tryck

Köp pappersmuggar med tryck från endast 1000 st! I sortimentet finner du pappersmuggar i alla de populära storlekarna. Vi har både modeller med enkelvägg och dubbelvägg beroende på dina behov. Alla våra muggar trycks efter exakt dina önskemål. Du har även möjlighet att beställa till en rad tillbehör till dina pappersmuggar. Perfekt, eller hur?

17 produkter
Behöver du hjälp?
Vi hjälper dig gärna.
08 - 612 16 16
Mån-fre 08.30 - 17.00
Chatt
Starta en chatt så hjälper vi dig.

Pappersmuggar med eget tryck

Visst är keramikmuggar vackra att se på, men tänk hur mycket tid och energi ni sparar ifall ni slipper all diskning, torkning och upplockning som dessa primadonnor kräver. Tid och energi som du istället kan använda till kundvård eller på att slipa på nya säljargument. Lösningen på detta problem heter pappersmuggar med tryck. Dessa engångsmuggar är billiga i inköp och ställer gärna upp på att bli fyllda med såväl kalla som varma drycker. Kaffe och te är deras stora favoriter, men även vatten, juice eller varm choklad går ner i dessa muggar av papper. Det enda de inte tycker om är alkoholhaltiga drycker. Varför det, undrar ni säkert? Jo, för att alkoholen, dvs etanolen, löser upp limmet i skarvarna på dem och det finns då risk att de börjar att läcka. Pappersmuggar kallas även för take away muggar vilket automatiskt för oss in på en annan fördel som dessa reklamprodukter har. De älskar ju att vara på språng ute i friska luften och att få mycket uppmärksamhet. Resultatet blir en grym exponering där produkten möter många nya människor varje dag i tunnelbanan, på gågatan, vid busshållplatsen, på tåget osv. En pappersmugg med tryck placerar alltså dina bästa erbjudanden rakt i handen på kunden! Så om ni är redo för denna förträffliga synlighet så står vi redo med ett förträffligt utbud av take away muggar med eget tryck.

Vilka är fördelarna med pappersmuggar?

Vi har redan varit inne på några fördelar som pappersmuggar med tryck har. Exempelvis att de ger stor exponering till en liten kostnad och att de sparar er mycket tid och energi. Vad mer då? Alla produkter i kategorin bjuder på en rejäl tryckyta då hela utsidan av muggen trycks. Trycket sker med 4-färgs fototryck vilket innebär att du själv väljer hur många färger du vill ska användas och som lämpar sig väl för lite mer avancerade motiv som exempelvis foton. Självklart är det inget måste med många färger utan det går utmärk att trycka motiv i t ex svart och vitt. Oavsett vilket så är en engångsmugg med tryck fylld med kaffe en beprövad isbrytare människor emellan. De skapar nya möten och konversationer mellan människor. Det svarta guldet, som härstammar från Etiopien, eller kaffe som det heter i folklig mun, har ju en tendens att få oss att bli lite mer pigga och sociala. Därför passar det perfekt att bjuda in till nya samarbeten och affärsrelationer över en kopp kaffe. En annan fysisk fördel som en pappersmugg med kaffe bjuder på är att de värmer både hände och kropp under vintersäsongen. Ett smart tillval till en pappersmugg med tryck är locket. Ett tillval som gör en redan förträfflig produkt ännu bättre. Hos Axon Profil kan du beställa pappersmuggar från ett så litet antal som 1000 st. Priset faller dock ganska rejält redan vid 2000 st och vid 5000 st har du kommit riktigt långt ner i pris.

Pappersmuggar med eget tryck i marknadsföringen

Det är lätt att tro att engångsmuggar med tryck bara passar till caféer, restauranger och butiker. Sanningen är att take away muggar med tryck också är perfekta profilprodukter på kickoffen, mässan eller kundeventet. Det är tillställningar där det cirkulerar mycket folk och där produkten kan visa upp sig från sin bästa sida. Om ni väljer en trevlig modell och ett kreativt tryck så kommer det garanterat att dra till många blickar och ge er mycket goodwill. Självklart fungerar det även att ha pappersmuggar med tryck på kontoret och på så vis spara tid och energi som kan läggas på viktigare områden. Om ni är ett företag med många säljare så är ju deras arbetsplats ofta ute på fältet, ständigt på språng mellan olika kundmöten. Då är det enkelt för dem att ta med sig en take away mugg med företagets logotyp på. Säljaren har nära tillgång till energi och företaget får värdefull reklam. Vissa kanske tycker att det är en onödig kostnad att trycka upp pappersmuggar till ett event. Det är dock en liten kostnad sett till vad ett normalt kundevent kostar att arrangera. Dessutom kan pappersmuggarna sparas för framtida event. Eftersom alla pappersmuggar har tryck över hela utsidan är de en vinnande komponent i en reklamkampanj. Varför inte trycka ett specialerbjudande på muggen såsom en rabattkod eller en värdekupong? Möjligheterna är stora och det är bara er fantasi som sätter gränserna. Vill du ha fler tips på hur du kan använda engångsmuggar med tryck i din marknadsföring så finns vi här för er!

Vilken modell bör jag köpa?

Vilken modell bör jag då välja? Pappersmuggar med eget tryck finns i ett flertal olika varianter och det är inte bara storlek och pris som skiljer dem åt. Ett viktigt val är om man ska välja en modell med enkla eller dubbla väggar. Vad som är rätt val beror helt på hur muggarna ska användas, dvs om de ska användas för varma eller kalla drycker. Pappersmuggar med dubbelvägg kostar lite mer, men dess fördelar tycker många väger upp för den extra kostnaden. Med dubbla väggar får muggen bättre isolering och håller värmen längre. De dubbla väggarna gör också att muggens utsida inte blir lika varm när man fyller den med riktigt het dryck. Vidare så är denna typ av mugg mer stabil och skön att hålla i vilket är extra viktigt om de ska tas med i bilen eller kanske på tåget. Pappersmuggar med enkelvägg är lite billigare i inköp och fungerar utmärkt till alla kalla drycker och även till varma drycker om man kan accepter att muggen blir lite varm att hålla i. Hos Axon Profil finner du varianter i alla möjliga storlekar. I sortimentet finner du allt från espressostorlek på 12 cl till riktigt stora muggar på upp till 58 cl. Det kan vara lite klurigt att bedöma hur stor en mugg är när man bara ser måtten i centiliter. Standard för pappersmuggar är ca 25 cl och våra två storsäljande modeller är just av den storleken. Eftersom alla modeller normalt trycks med 4-färgs fototryck finns det stora möjlighet till att vara kreativ när det gäller designen. Du kan utöver din logotyp använda budskap, bilder, erbjudanden och rabatter. Hos på Axon Profil hittar du garanterat en modell som går hand i hand med dina önskemål.

 • Sortera
  • Bästa träff
  • Popularitet
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Leveranstid
  • Antal
  • Namn
  • Nyhet
  • Leverantör
  Bästa träff
  Popularitet
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Leveranstid
  Antal
  Namn
  Nyhet
 • Eco
  • Eco
 • Express
  • Express