• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skiss & offert

Metallmuggar med tryck

I kategorin metallmuggar finns ett stort antal olika typer av muggar. Utöver de klassiska metallmuggarna, som designmässigt påminner om vanliga stengodsmuggar, finner du även olika typer av termosmuggar med lock samt emaljmuggar. Axon Profil har ett av marknadens absolut största sortiment av metallmuggar med tryck. Vi har garanterat något för dig oavsett vad du söker.

st
Sortera efter:

Du kanske också är intresserad av?

Fickpluntor
Fickpluntor

Fickpluntor till låga minimikvantiteter.

Porslinsmuggar
Porslinsmuggar

Porslinsmuggar med tryck för dig med höga krav.

Fotomuggar
Fotomuggar

Fotomuggar med möjlighet att trycka riktigt avancerade motiv.

Glasmuggar
Glasmuggar

Eleganta glasmuggar av antingen färgat eller ofärgat glas.

Stengodsmuggar
Stengodsmuggar

Enormt sortiment av stengodsmuggar i alla tänkbara former.

Termosar
Termosar

Utforska vårt breda sortiment av termosar med tryck.

Metallmuggen som profilprodukt

Är du ute efter en tålig och robust mugg? Då är metallmuggar med tryck rätt val! Denna typ av mugg har dessutom isolerande egenskaper vilket innebär längre värme- och kylhållning för drycken. Med andra ord är de perfekta val ifall du vill kunna avnjuta kaffe eller iskaffe utan stress. Metallmuggar med eget tryck är även mycket populära bland friluftsmänniskor eftersom de tål riktigt hårda tag. Ofta används de dessutom som resemuggar t ex när man sitter på bussen, tåget eller när man kör bil. Termosmuggar, som denna typ av metallmugg normalt kallas, eliminerar risken för spill, vilket är en av orsakerna till deras popularitet. Tack vare den långa hållbarheten ger en metallmugg med tryck värdefull reklam under en lång tid.

Om Axon Profils sortiment

Hos oss på Axon Profil hittar du metallmuggar med tryck i alla möjliga utföranden och prisklasser. I sortimentet finner du alla de klassiska modellerna, men även termosmuggar med tryck. Termosmuggar särskiljer sig genom att de isolerar bättre jämfört med vanliga metallmuggar. Den senare typen kan man närmast likna vid en slags robusta kaffemuggar och finns med eller utan lock. Är muggen försedd med lock har den egenskaper som ligger nära termosmuggen. Vilken modell du bör välja beror helt på vad för slags mugg du är ute efter och till vem de ska delas ut. Metallmuggar utan lock är ofta lite mer eleganta, men de är givetvis inte alls bra om man söker en mugg som kan transportera dryck. Då är termosmuggen helt överlägsen. Även om man väljer en metallmugg med lock så har termosmuggen fördelen att den även håller drycken varm längre. Detta är en stor fördel när du är ute i naturen eller är på resande fot. I sortimentet finns även ett flertal specialmodeller. Ett exempel är metallmuggarna med karbinhake. Denna modell passar perfekt för friluftsmänniskor som ofta är ute i naturen och vill kunna fästa muggen på ryggsäcken. Vill du ge en metallmugg med tryck till dina anställda så kan det vara klokt att utgå från dina egna preferenser och välja den modellen du själv helst skulle vilja ha. Det är nämligen ofta svårt att sätta sig in i andras tycke och smak och det är därmed för det mesta mer träffsäkert att istället utgå från sina egen smak.

Varför metallmuggar?

Metallmuggar har många användningsområden. De lämpar sig allra bäst för friluftsmänniskor, men de kan i själva verket vara lika användbara på kontoret. Tack vare de isolerande egenskaperna är de perfekta att ha på kontoret där de håller drycken kall eller varm under lång tid. Metallmuggar kan delas ut till i princip vem som helst. Du kan delas ut som en reklamprodukt till viktigare kunder eller till den egna personalen som en julklapp eller sommarpresent. Produkten har lång livslängd och ger både nytta åt användaren och reklam åt givaren under lång tid. Det är dessutom en produkt som ofta står mitt i blickfånget på ett bord eller liknande. En metallmugg med tryck har därmed ett mycket högt reklamvärde.

Vilka märkningsmetoder finns?

En metallmugg kan märkas med olika märkningsmetoder. Den vanligaste och mest populära märkningsmetoden är tryck. Tryck är prisvärt och kan återge även mycket detaljerade motiv på ett bra sätt. Tryck kan normalt ske i många olika färger och färgåtergivelsen är perfekt. En nackdel med tryck på en mugg av metall är att trycket riskerar att nötas bort efter en tids användande, i synnerhet om muggen hanteras vårdslöst. En annan populär märkningsmetod är lasergravyr. På en metallmugg med lasergravyr så ristas motivet in i muggens metall. Det är en i princip outslitlig märkningsmetod. Lasergravyr är därmed den märkningsmetod som man bör välja om man vet att muggen i fråga kommer att hanteras ovarsamt. En begränsning är dock att motivet bara framträder i metallens färg. Logotypen kommer därmed inte ha sina originalfärger. Att välja märkningsmetod kan ibland vara lite klurigt. Kontakta därför gärna vår kundservice om du har frågor eller behöver rådgivning. Vi hjälper dig gärna!

Kund-service