• Fri frakt
  • Sveriges bästa profilprodukter
  • Alltid skiss & offert

den 18 december 2018

Ryggsäckar med tryck

Axon Profil har ryggsäckarna för ett aktivt liv. En ryggsäck med tryck är inte bara en perfekt gåva, utan även en oslagbar reklampelare som gör reklam i de mest skiftande sammanhang. Upptäck din favorit idag!

Handla ryggsäckar
Utforska

den 18 september 2018

Muggar till kontoret

Hos oss finner du ett av marknadens bredaste sortiment av muggar. Vi har modeller i alla tänkbara färger och former. Beställ nya muggar och förnya ditt kontor nu i höst!

Beställ muggar
Säsong

den 14 augusti 2018

Beställ höstens paraplyer

Axon Profil har paraplyer som klarar riktigt mycket regn, rusk och stormvindar. Beställ paraplyer med tryck innan höstens oväder är över oss!

Handla paraplyer
Utforska

den 11 juli 2018

T-shirts i regnbågens alla färger

Utforska vårt breda sortiment av t-shirts. Välj mellan sportiga, trendiga, bekväma och slitstarka t-shirts i regnbågens alla färger.

Se våra t-shirts
Nyheter

den 31 maj 2018

Sommarens nyheter

Vi har nu fyllt vår shop med mängder av produktnyheter. Här finner du allt från aktivitetsarmband och högtalare till badbollar och kylväskor.

Se våra nyheter
Säsong

den 8 maj 2018

Badbollar för beachen

Vi har sommarens bästa badbollar som längtar efter att få sprida glädje, gemenskap och känna havets friska bris. En omåttligt populär profilprodukt som sprider en varm hälsning om en riktigt glad sommar!

Handla badbollar
Hälsa

den 5 april 2018

Kom igång med träningen

Våren är äntligen här och löpspåren är åter fulla av motionärer. Nu börjar träningssäsongen på allvar! Sportflaskor med tryck är en perfekt gåva till personal och kunder som ger dem motivation att ta tag i träningen igen. Upptäck Axon Profils breda sortiment av sportflaskor idag!

Handla sportflaskor
Eko

den 12 mars 2018

Fairtrade för framtiden

Vi på Axon Profil tycker att det är viktigt med produkter som är tillverkade under bra förhållanden. Det vill säga rättvisemärkta och med hållbarhet, produkter för framtiden helt enkelt! Tänk långsiktigt och välj Fairtrade-certifierade profilprodukter du också.

Till Fairtrade
Teknik

den 7 februari 2018

Upptäck Promo Finder

Är du osäker på vad du ska beställa? Vet du istället färg, antal eller budget? Testa då Axon Profils unika verktyg Promo Finderâ„¢. Verktyget ger dig personligt framtagna produktförslag utifrån dina unika kriterier. Det kan inte bli lättare än så!

Testa Promofinder
Kund-service