Newsroom

Omtänksamt

den 27 november 2019

En omtänksam gåva

En första hjälpen-väska med tryck är en både omtänksam och uppskattad kundgåva. Visa hur mycket du bryr dig om dina kunder och beställ din första hjälpen-väska redan idag.

Till första hjälpen-väskor
Jul

den 28 oktober 2019

Slipp julstressen i år

Så här års springer tiden lätt iväg och plötsligt är det jul igen. Varför inte beställa julgodiset i god tid i år och minska julstressen? Upptäck ett av marknadens största sortiment av julgodis, med allt från chokladtomtar till adventskalendrar.

Beställ julgodis
Exklusivt

den 29 augusti 2019

Lyxiga metallpennor

En gedigen metallpenna är en lyxig reklamprodukt med stort reklamvärde. Hos Axon Profil finner du ett brett sortiment av metallpennor till rätt pris och från låga minimikvantiteter.

Köp metallpennor
Säsong

den 24 maj 2019

Sätt sol på ditt varumärke

Solglasögon med tryck. En kul profilprodukt som andas sol, sommar och bad. Hitta din favorit i marknadens största sortiment.

Handla solglasögon
Klassiker

den 24 april 2019

Skrivblock med din logotyp

Stilrena och praktiska skrivblock. En reklamklassiker som aldrig blir omodern. Upptäck marknadens största sortiment av skrivblock.

Till skrivblock
Påsk

den 5 mars 2019

En godare påsk

Få högtider är så sammankopplade med godis som påsk. Hos Axon Profil finner du ett av marknadens bredaste sortiment av påskgodis. Vilken är din favorit?

Beställ påskgodis
Grön reklam

den 19 februari 2019

Säg det med en växt

Växter och fröpåsar med tryck är ett trevligt sätt att både säga tack och göra reklam. Upptäck styrkan i grön reklam du också!

Se våra växter
Upptäck

den 2 januari 2019

Paketera så att du syns

Packtejp med tryck är en vital del i varje e-handlares marknadsföring. För en liten kostnad får man både bra reklam och snygga paket. Vi har packtejpen som får dig att synas!

Till packtejp
Upptäck

den 18 december 2018

Ryggsäckar med tryck

Axon Profil har ryggsäckarna för ett aktivt liv. En ryggsäck med tryck är inte bara en perfekt gåva, utan även en oslagbar reklampelare som gör reklam i de mest skiftande sammanhang. Upptäck din favorit idag!

Handla ryggsäckar
Utforska

den 18 september 2018

Muggar till kontoret

Hos oss finner du ett av marknadens bredaste sortiment av muggar. Vi har modeller i alla tänkbara färger och former. Beställ nya muggar och förnya ditt kontor nu i höst!

Beställ muggar
Säsong

den 14 augusti 2018

Beställ höstens paraplyer

Axon Profil har paraplyer som klarar riktigt mycket regn, rusk och stormvindar. Beställ paraplyer med tryck innan höstens oväder är över oss!

Handla paraplyer
Utforska

den 11 juli 2018

T-shirts i regnbågens alla färger

Utforska vårt breda sortiment av t-shirts. Välj mellan sportiga, trendiga, bekväma och slitstarka t-shirts i regnbågens alla färger.

Se våra t-shirts
Nyheter

den 31 maj 2018

Sommarens nyheter

Vi har nu fyllt vår shop med mängder av produktnyheter. Här finner du allt från aktivitetsarmband och högtalare till badbollar och kylväskor.

Se våra nyheter
Säsong

den 8 maj 2018

Badbollar för beachen

Vi har sommarens bästa badbollar som längtar efter att få sprida glädje, gemenskap och känna havets friska bris. En omåttligt populär profilprodukt som sprider en varm hälsning om en riktigt glad sommar!

Handla badbollar
Hälsa

den 5 april 2018

Kom igång med träningen

Våren är äntligen här och löpspåren är åter fulla av motionärer. Nu börjar träningssäsongen på allvar! Sportflaskor med tryck är en perfekt gåva till personal och kunder som ger dem motivation att ta tag i träningen igen. Upptäck Axon Profils breda sortiment av sportflaskor idag!

Handla sportflaskor
Eko

den 12 mars 2018

Fairtrade för framtiden

Vi på Axon Profil tycker att det är viktigt med produkter som är tillverkade under bra förhållanden. Det vill säga rättvisemärkta och med hållbarhet, produkter för framtiden helt enkelt! Tänk långsiktigt och välj Fairtrade-certifierade profilprodukter du också.

Till Fairtrade
Teknik

den 7 februari 2018

Upptäck Promo Finder

Är du osäker på vad du ska beställa? Vet du istället färg, antal eller budget? Testa då Axon Profils unika verktyg Promo Finder™. Verktyget ger dig personligt framtagna produktförslag utifrån dina unika kriterier. Det kan inte bli lättare än så!

Testa Promofinder